16.4. - 20.4.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 16.4 – 20.4. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Holandský řízek, bramborová kaše, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Brokolicová |
|
1. |
100 g |
Štěpánská vepřová plec, rýže |
2. |
300 g |
Gnocci s anglickou slaninou a kyselím zelím |
3. |
300 g |
Nudlový nákyp s ovocem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Frankfurtská s párkem |
|
1. |
100 g |
Segedínský guláš, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Kuře pečené na červeném zelí, brambor |
3. |
300 g |
Krabí salát s ananasem, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Plněný paprikový lusk, těstoviny |
2. |
130 g |
Vepřové nudličky s nivou, rýže |
3. |
300 g |
Dušená kapusta s uzeninou, brambor |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Drštková |
|
1. |
100 g |
Mexický guláš, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Smažený sýr, brambor, tatarka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem , pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |