17.5. - 21.5.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 17.5. - 21.5. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Sekaná pečeně, bramborová kaše, zelný salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s mozarelou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Italská s rýží |
|
1. |
100 g |
Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, těstoviny |
2. |
130 g |
Vepřové nudličky s nivou a pórkem, rýže |
3. |
300 g |
Ovocné knedlíky, tvaroh, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
3. |
300 g |
Salát s čínského zelí s kuřecím masem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Drožďová |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na slanině, rýže |
2. |
120 g |
Rybí file na zelenině, brambor |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny s květákem a sýrem, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100g |
Mexický guláš, houskový knedlík |
2. |
100g |
Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300g |
Těstovinový salát se sýrem a zeleninou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |