18.1. - 22.1. 2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 18.1. - 22.1. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Holandský řízek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Hrachová s osmaženým chlebem |
|
1. |
100 g |
Novohradská vepřová plec, těstoviny |
2. |
100 g |
Vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, čaj |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kuřecí vývar s vejcem a krupičkou |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na česneku, rýže |
2. |
300 g |
Fazolový guláš starého rančera, chléb |
3. |
300 g |
Jemný kuřecí s čínským zelím, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami a bramborem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se šunkou a žampiony, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Pečené kuře, rýže |
3. |
300 g |
Japonské rizoto, sýr, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí polévka s játrovou rýží |
|
1. |
100g |
Svíčková na smetaně, houskový knedlík |
2. |
100g |
Pochoutka hejtmana Šárovce, brambor, salát |
3. |
300g |
Těstovinový s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |