18.3. - 22.3.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 18.3. – 22.3. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí těstovinami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
120 g |
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka, hořčice, cibule |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Čočková s paprikou |
|
1. |
100 g |
Klopsy v rajské omáčce, těstoviny |
2. |
100 g |
Krakonošova směs (kýta, žampiony,pórek,cibule,hořčice, česnek), rýže |
3. |
300 g |
Jablková žemlovka, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kuřecí s rýží |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130g |
Kuře na způsob bažanta, brambor |
3. |
300 g |
Vajíčkový salát, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Špenátová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Táborská vepřová plec, rýže |
2. |
140 g |
Bůčkové závitky plněné červeným zelím, houskový knedlík |
3. |
300 g |
Špagety s rajčaty , hráškem a sýrovou omáčkou(bezmasé) |
PÁTEK |
|||||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
||||
1. |
100 g |
Pytlácký guláš, houskový knedlík |
|
||
2. |
130 g |
Smažená vepřová játra, brambor, tatarská omáčka |
|||
3. |
300 g |
Těstovinový salát se třemi druhy sýra, pečivo |
|||
|
|
|
|
|
|
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODIN https://www.hotovkysimek.webnode.cz PŘEJEME DOBROU CHUŤ
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |