19.4. - 23.4.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 19.4. - 23.4. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na houbách, rýže |
2. |
130 g |
Drůbeží sekaná, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Bramborová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na víně, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Nadívaný vepřový bok, houskový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Nudlový nákyp s tvarohem ,bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na pivě , těstoviny |
2. |
250 g |
Pečené kuře,brambor ,mrkvový salát |
3. |
300 g |
Rajčatový salát s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Čočková s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Pikantní vepřová plec s klobásou , houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kuřecí směs na Indický způsob, rýže |
3. |
300 g |
Rizoto se zeleninou a žampiony, sýr |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100g |
Guláš Petra Voka, houskový knedlík |
2. |
130g |
Smažená brokolice,brambor, tatarská omáčka |
3. |
300g |
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
hotovajidlaunas@seznam.czKontakt majitel: 603 508 448 E-mail : |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |