2.5. - 6.5.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 2.5. – 6.5. 2011 |
PONDĚÍ |
||
Polévka: |
Hovězí polévka s rýží a kukuřicí |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát, se šunkou a sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská s párkem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec s pepřovou omáčkou, těstoviny |
2. |
300 g |
Špekové knedlíky, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Šišky s mákem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Čočková s paprikou |
|
1. |
100 g |
Pražská hovězí pečeně, rýže |
2. |
120g |
Smažené rybí file, brambor, kompot |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a žampiony, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Sekaná svíčková, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Těstoviny zapečené po staročesku, salát |
3. |
300 g |
Bramborový guláš, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Pórková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Uzenářský guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Palečkův špíz, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s třemi druhy sýra, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |