2.8. - 6.8.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 2.8. - 6.8. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, Kari omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kapustový karbanátek, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kulajda |
|
1. |
100 g |
Budějovická vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Nadívaný bůček, bramborový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Rýnský koláč s broskvemi, mandlemi a hrozinkami, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Fazolová polévka |
|
1. |
100 g |
Táborská vepřová plec, těstoviny |
2. |
250 g |
Kuře pečené na kyselém zelí, brambor |
3. |
300 g |
Jemný kuřecí s čínského zelí, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Italská |
|
1. |
100 g |
Pikantní vepřová plec s klobásou, rýže |
2. |
300 g |
Zapečené makarony s masovou směsí |
3. |
300 g |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100g |
Hovězí maso s burgundskou omáčkou, houskový knedlík |
2. |
130g |
Masová směs, bramborák (kuř.maso,vepř.maso, játra) |
3. |
300g |
Mexický těstovinový salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 50 84 48 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |