20.2. - 24.2.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 20.2. – 24.2. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a kukuřicí |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s nivou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Valašská kyselica |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na slanině, rýže |
2. |
130 g |
Špekové knedlíky kyselé zelí |
3. |
300 g |
Nudlový nákyp s tvarohem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hrachová se slaninou |
|
1. |
100 g |
Myslivecká vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Rybí file na zelenině, brambor |
3. |
300 g |
Salát z čínského zelí, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na divoko, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Kuře pečené na kyselém zelí, brambor |
3. |
300 g |
Zeleninové rizoto, sýr, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Mexický guláš, těstoviny |
2. |
130 g |
Krkovička zapečená po pytlácku, brambor |
3. |
300 g |
Párkový salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |