20.9. - 24.9.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 20.9. - 24.9. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený karbanátek, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Květáková |
|
1. |
100 g |
Orientální vepřová plec, rýže |
2. |
150 g |
Vepřový bok pečený na černém pivu, bramborový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Kynuté knedlíky s borůvkami, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Čočková s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na slanině, těstoviny |
2. |
100 g |
Pečený prejt, brambor, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Jemný kuřecí salát s čínským zelím, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Pikantní vepřová plec s klobásou, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Rizoto s kuřecím masem , zeleninou a žampiony, sýr, okurka |
3. |
300 g |
Fazolový guláš starého rančera, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami |
|
1. |
100g |
Guláš z vepřových srdcí, houskový knedlík |
2. |
100g |
Pochoutka Hejtmana Šárovce, brambor, salát |
3. |
300g |
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 50 84 48 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |