21.2. - 25.2.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 21.2. – 25.2. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Drůbeží sekaná, bramborová kaše, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Uzená s krupkami a zeleninou |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na žampionech, těstoviny |
2. |
130 g |
Uzená krkovička vařená, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Americká buchta, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Pórková |
|
1. |
100 g |
Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík |
2. |
120 g |
Vepřové maso pečené, dušená mrkev, brambor |
3. |
300 g |
Salát s červeného zelí s párkem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Cikánská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
120 g |
Kuře kung pao, rýže |
3. |
200 g |
Květákový nákyp, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Znojemský guláš, houskový knedlík |
2. |
120 g |
Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Jemný kuřecí salát s celerem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |