21.3. - 25.3.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 21.3. – 25.3. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Řecké karbanátky, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s mozarelou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kulajda |
|
1. |
100 g |
Pikantní vepřová plec s klobásou, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Rizoto z vepřového masa, sýr, okurka |
3. |
300 g |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, čaj |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kapustová s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, rajská omáčka, těstoviny |
2. |
100g |
Vepřové maso pečené, fazolové lusky na kyselo, brambor |
3. |
300 g |
Salát z čínského zelí s kuřecím masem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Fazolová bílá |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na slanině, rýže |
2. |
100 g |
Uzená krkovička vařená, houskový knedlík, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Brokolice zapečená se šunkou a bramborem, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se šunkou a žampiony, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Masová směs s bramborákem |
3. |
300 g |
Párkový salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |