22.11. - 26.11.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 22.11. - 26 .11. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami |
|
1. |
100 g |
Cikánská vepřová plec, rýže |
2. |
100 g |
Uzené maso vařené , čočka na kyselo, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Domažlické ragů, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Pečený bůček na černém pivu, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Krupicová kaše, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Brokolicová |
|
1. |
250 g |
Kuřecí stehno po Valticku, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Azu po Tatarsku, rýže |
3. |
300 g |
Ovocný salát, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Štěpánská vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Vepřové maso pečené , dušená mrkev, brambor |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny s houbami a zeleninou, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s rýží |
|
1. |
100g |
Svíčková na smetaně, houskový knedlík |
2. |
100g |
Vepřový špíz, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300g |
Vajíčkový salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 50 84 48 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |