22.3. - 26.3.2010                                                             tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 22.3 - 26.3.  2010

  

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s nudlemi
   1.
100 g
 Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík
   2.
100 g
 Pečená sekaná, bramborová kaše, okurka        
   3.
300 g
 Zeleninový salát se šunkou, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
 Uzená s čočkou
   1.
100 g
 Čufty v rajské omáčce, těstoviny
   2.
100 g
 Špekové knedlíky, zelí
   3.
300 g
 Koblihy, bílá káva

 

                                     STŘEDA
Polévka:
 Zeleninová s krupkami
   1.
100 g
 Frankfurtská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
100 g
 Kuřecí směs s ananasem, rýže
   3.
300 g
 Ovocný salát, sladký rohlík

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
 Slepičí s rýží
   1.
100 g
 Myslivecká vepřová plec, houskový knedlík
   2.
300 g
 Zapečené brambory, okurka
   3.
300 g
 Kyselo, šťouchané brambory s cibulkou

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s játrovou rýží
   1.
100g
 Znojemská hovězí pečeně, rýže
   2.
100g
 Palečkův špíz, brambor, tatarská omáčka
   3.
300g
 Čočkový salát se žampiony a šunkou, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
 
https://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ