23.1. - 27.1.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 23.1. – 27.1. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na pivu, těstoviny |
2. |
130 g |
Vepřové maso Stroganov rýže (žampiony, kečup, šlehačka) |
3. |
300 g |
Jablkový závin, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Masová koule v rajské omáčce, houskový knedlík |
2. |
130g |
Vepřové maso pečené, fazolové lusky na kyselo, brambor |
3. |
300 g |
Rajčatový salát s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Květáková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík |
2. |
150 g |
Rybí file zapečené se sýrem, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Guláš Petra Voka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Vepřové nudličky s nivou a pórkem, rýže |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané dojídlonosičů jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |