24.10. - 27.10.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 24.10. – 27.10. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Holandský řízek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Italská s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřové žebírko po lesnicku, rýže |
3. |
300 g |
Hruškový závin, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Bramborová |
|
1. |
100 g |
Kuřecí stehno po valticku, těstoviny |
2. |
300g |
Špagety po boloňsku, sýr |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a žampiony, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Šťavnatá vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kuřecí směs s ananasem, rýže |
3. |
100 g |
Bramborový guláš, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
|
|
1. |
100 g |
|
2. |
130 g |
Státní svátek |
3. |
300 g |
|
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |