25.2. - 1.3.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 25.2. – 1.3. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
130 g |
Masové kuličky v rajské omáčce, těstoviny |
2. |
120 g |
Čínská kuřecí směs, rýže |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s vejcem a se šunkou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Bramborová |
|
1. |
100 g |
Frankfurtská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Opečená klobása, hrachová kaše, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Ovocné knedlíky, čaj |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Lesnická vepřová plec, rýže |
2. |
250g |
Kuře pečené na kyselém zelí, brambor |
3. |
300 g |
Rýžový salát s vejcem a tuňákem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Vepřové ledvinky na cibulce, rýže |
2. |
400 g |
Rizoto s kuřecím masem, žampiony a zeleninou, sýr |
3. |
300 g |
Jihočeské kyselo, šťouchané brambory |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kapustová s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Svíčková na smetaně, houskový knedlík |
2. |
120 g |
Smažené rybí file, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |