25.3. - 29.3.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 25.3. – 29.3. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Masová směs, rýže |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se sýrem a vejcem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kulajda |
|
1. |
100 g |
Vepřové maso po mexicku, těstoviny |
2. |
100 g |
Vepřové maso pečené, dušená mrkev, brambor |
3. |
300 g |
Nudlový nákyp s ovocem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Zeleninová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se šunkou a žampiony, houskový knedlík |
2. |
250g |
Kuře pečené na zbojnický způsob, rýže |
3. |
300 g |
Rajčatový salát s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Fazolová se slaninou |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na slanině, rýže |
2. |
300 g |
Boloňské těstoviny zapečené, salát |
3. |
300 g |
Vaječná omeleta s hráškem, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami |
|
1. |
100 g |
Uzenářský guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Pečený prejt, brambor, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s párkem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |