25.4. - 29.4.2011                                         tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   25.4. – 29.4. 2011

 

                                     PONDĚÍ
Polévka:
 
   1.
100 g
 
   2.
130 g
   Velikonoční pondělí
   3.
300 g
 

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Hovězí s těstovinami
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, salát
   3.
300 g
Jemný kuřecí salát s celerem, pečivo

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Hrachová s opečeným chlebem
   1.
100 g
Pastevecká tokáň, houskový knedlík
   2.
 250g
Kuře pečené na žampionech, rýže
   3.
300 g
Jablkový závin, bílá káva

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Kuřecí s rýží
   1.
100 g
Táborská vepřová plec, těstoviny
   2.
130 g
Kuřecí směs po Thajsku, rýže
   3.
300 g
Zeleninové lečo s klobásou, chléb

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Brokolicová
   1.
100 g
Debrecínský guláš, houskový knedlík
   2.
130 g
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka     
   3.
300 g
Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
https://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ