26.3. - 30.3.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 26.3. – 30.3. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou a vejcem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Fazolová |
|
1. |
100 g |
Cikánská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Chilli con carné, rýže |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s ovocem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Česneková s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na pivu, rýže |
2. |
250g |
Kuře pečené na žampionech, brambor |
3. |
300 g |
Ovocný salát, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Italská s rýží |
|
1. |
100 g |
Táborská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr |
3. |
300 g |
Zapečené brambory s kuřecím masem, brokolicí a nivou, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Slovácký guláš, těstoviny |
2. |
130 g |
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Mexický těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |