26.4. - 30.4.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 26.4. - 30.4. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami |
|
1. |
100 g |
Cikánská vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Uzená krkovička, čočka na kyselo, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s nivou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kulajda |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na pepři, těstoviny |
2. |
130 g |
Vepřový bůček na turistický způsob, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Jablková žemlovka, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Sekaná svíčková, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Gnocci s anglickou slaninou a se zelím |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, kompot |
3. |
300 g |
Salám v těstíčku, bramborová kaše, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Slepičí s nudlemi |
|
1. |
100g |
Švédská hovězí pečeně, rýže |
2. |
130g |
Katův šleh, bramborák |
3. |
300g |
Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, sladké |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
hotovajidlaunas@seznam.czKontakt majitel: 603 508 448 E-mail : |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |