27.2. - 2.3.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 27.2. – 2.3. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na houbách, rýže |
2. |
130 g |
Pepřenky s cibulí a hořčicí, brambor |
3. |
300 g |
Salát z červeného zelí a červené řepy s párkem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Hrstková |
|
1. |
100 g |
Pikantní vepřová plec s klobásou, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřové maso pečené, dušená mrkev, brambor |
3. |
300 g |
Koblihy, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Italská s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, rajská omáčka, těstoviny |
2. |
300g |
Mexické fazole, chléb |
3. |
300 g |
Jemný salát s hovězím masem, pečivo(paprika, hov.maso,vejce,fazole.,okurky ) |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami |
|
1. |
100 g |
Segedínský guláš, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Uzené maso vařené, hrachová kaše, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Staročeské těstoviny, salát (mleté maso, houby) |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Námořnické maso, rýže |
2. |
130 g |
Smažená krkovička, bramborový salát |
3. |
300 g |
Jemný kuřecí salát s celerem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |