28.1. - 1.2.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 28.1 – 1.2 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
150 g |
Soukenický řízek, bramborová kaše, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninový salát kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Bramborová |
|
1. |
130 g |
Putimská vepřová plec, těstoviny |
2. |
130 g |
Pečená krkovička, houskový knedlík, červené zelí |
3. |
400 g |
Nudle s mákem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hrstková |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík |
2. |
250g |
Kuře na zbojnický způsob, brambor |
3. |
300 g |
Vaječný salát se šunkou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Brokolicová |
|
1. |
100 g |
Segedínský guláš, houskový knedlík |
2. |
400 g |
Makarony s kuřecím masem, zeleninou a žampiony |
3. |
400 g |
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Znojemská hovězí pečeně, rýže |
2. |
130 g |
Masová směs v bramboráku |
3. |
300 g |
Salát z červeného zelí s uzeninou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |