28.11.-2.12.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 28.11. – 2.12. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Mletý řízek s hermelínem, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Salát červeného zelí a řepy s uzeninou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Šumavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Špekové knedlíky, zelí |
3. |
300 g |
Krupicová kaše, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Bramborová |
|
1. |
100 g |
Táborská vepřová plec, těstoviny |
2. |
250g |
Kuře pečené na žampionech, rýže |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s vejci, hráškem a uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s rýží |
|
1. |
100 g |
Cikánské vepřové žebírko, rýže |
2. |
150 g |
Smažený celer, brambor, kompot |
3. |
300 g |
Staročeské těstoviny, červená řepa |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí se smaženým hráškem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec s pepřovou omáčkou, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřový špíz, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Rajčatový s uzeninou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou určenyk přímé spotřebě bez skladování. |