29.11. - 3.12.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 29.11. - 3.12. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Řecký karbanátek, bramborová kaše, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s mazarelou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Špenátová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se šunkou a žampiony, rýže |
2. |
300 g |
Husarská roláda, houskový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Česneková s opečeným chlebem |
|
1. |
130 g |
Klopsi v rajské omáčce, těstoviny |
2. |
130 g |
Kuřecí směs s ananasem, rýže |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a žampiony, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Sekaná svíčková, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
3. |
300 g |
Makarony se šunkou, žampiony a smetanovou omáčkou, sýr |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100g |
Pytlácký guláš, houskový knedlík |
2. |
130g |
Smažená krkovička, bramborový salát |
3. |
300g |
Drůbeží salát s fazolemi, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 50 84 48 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |