29.3. - 2.4.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 29.3. - 2.4. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Soukenický řízek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Gulášová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na česneku, těstoviny |
2. |
100 g |
Záhorácký závitek, bramborový knedlík |
3. |
300 g |
Americká buchta, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Italská s rýží |
|
1. |
100 g |
Kuřecí stehno na paprice se žampiony, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Žampionová se zeleninou a jáhlami |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na slanině, rýže |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a květákem, salát |
3. |
300 g |
Bramborový guláš, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100g |
Pytlácký guláš, houskový knedlík |
2. |
100g |
Vepřové maso s nivou a pórkem, rýže |
3. |
300g |
Jemný kuřecí s celerem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
hotovajidlaunas@seznam.czKontakt majitel: 603 508 448 E-mail : |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |