29.4. - 3.5.2013                                        tisk

 Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 29.4. – 3.5. 2013

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí polévka s rýží a hráškem
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, červená řepa
   3.
300 g
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Zeleninová s krupkami
   1.
100 g
Znojemská vepřová plec, rýže
   2.
400 g
Mexické fazole, chléb
   3.
350 g
Rýžový nákyp s ovocem, bílá káva

 

                                      STŘEDA
Polévka:
 
   1.
100 g
 
   2.
250g
Státní svátek
   3.
300 g
 

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Květáková
   1.
100 g
Restovaná vepřová játra, rýže
   2.
300 g
Špagety po Boloňsku, sýr
   3.
300 g
Kapustový nákyp, brambor

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Dršťková
   1.
100 g
Hovězí guláš, houskový knedlík
   2.
120 g
Smažené  rybí file, brambor, salát
   3.
300 g
Párkový salát, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  777 500 006          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF    737 675 111   POUZE DO 13 HODIN
https://www.hotovkysimek.webnode.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Navštivte nás také v pohostinství Stříbřec v srdci cyklistických tras na Třeboňsku
https://hospodastribrec.webnode.cz
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů
jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.