29.4. - 3.5.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 29.4. – 3.5. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí polévka s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, červená řepa |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Znojemská vepřová plec, rýže |
2. |
400 g |
Mexické fazole, chléb |
3. |
350 g |
Rýžový nákyp s ovocem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
|
|
1. |
100 g |
|
2. |
250g |
Státní svátek |
3. |
300 g |
|
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Květáková |
|
1. |
100 g |
Restovaná vepřová játra, rýže |
2. |
300 g |
Špagety po Boloňsku, sýr |
3. |
300 g |
Kapustový nákyp, brambor |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Dršťková |
|
1. |
100 g |
Hovězí guláš, houskový knedlík |
2. |
120 g |
Smažené rybí file, brambor, salát |
3. |
300 g |
Párkový salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤNavštivte nás také v pohostinství Stříbřec v srdci cyklistických tras na Třeboňskuhttps://hospodastribrec.webnode.czPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |