3.10. - 7.10.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 3.10. – 7.10. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s nivou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Česneková s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Klopsi v rajské omáčce, těstoviny |
2. |
130 g |
Bůček pečený na černém pivu, houskový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Jablková žemlovka, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na kmíně, rýže |
2. |
130 g |
Špagety s anglickou slaninou a pórkem |
3. |
300 g |
Jemný kuřecí salát s kuřecím masem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Svíčková na smetaně, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Zapečené brambory, červená řepa |
3. |
200 g |
Květák jako mozeček, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Ledvinky na cibulce, rýže |
2. |
130 g |
Smažený vepřový řízek, bramborový salát |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |