31.10. - 4.11.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 31.10. – 4.11. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se sýrem a vejcem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Plněný paprikový lusk, těstoviny |
2. |
130 g |
Husarská roláda, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Nudlový nákyp, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Špenátová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se šunkou a žampiony, houskový knedlík |
2. |
300g |
Čočka na kyselo, opečená klobása, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Salát s čínského zelí, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hrstková |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na slanině, rýže |
2. |
300 g |
Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr |
3. |
200 g |
Dušená kapusta s uzeninou, brambor |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami |
|
1. |
100 g |
Maďarský guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Pochoutka Hejtmana Šárovce, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Drůbeží salát s fazolemi, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |