4.1. - 8.1.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 4.1. – 8.1. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Soukenický řízek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Špekové knedlíky, zelí |
3. |
300 g |
Bramborové šišky plněné mákem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Zeleninová |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na slanině, rýže |
2. |
130 g |
Kuřecí nudličky na nivě, brambor |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou a vejcem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Brokolicová |
|
1. |
100 g |
Táborská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Uzené maso, hrachová kaše, okurka, chléb |
3. |
300 g |
Špagety s anglickou slaninou a rajčaty , sýr |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Guláš Petra Voka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
hotovajidlaunas@seznam.czKontakt majitel: 603 508 448 E-mail : |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |