4.2. - 8.2.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 4.2. – 8.2. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami |
|
1. |
100 g |
Orientální vepřová plec, rýže |
2. |
150 g |
Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s nivou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Hovězí pečeně na divoko, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Boloňské špagety, sýr |
3. |
400 g |
Nudlový nákyp s ovocem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Čočková na kyselo s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Námořnické maso, rýže |
2. |
130g |
Párkový bůček, zelí, bramborový knedlík |
3. |
300 g |
Krabí salát s ananasem, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s vejcem |
|
1. |
100 g |
Sekaná svíčková, houskový knedlík |
2. |
400 g |
Bramborové nočky s anglickou slaninou a kyselím zelím |
3. |
300 g |
Taštičky Carbonára, sýrová omáčka |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Dršťková |
|
1. |
100 g |
Uzenářský guláš, těstoviny |
2. |
130 g |
Smažený vepřový řízek, bramborový salát |
3. |
300 g |
Párkový salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |