5.12.-9.12.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 5.12. – 9.12. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Fazolová s paprikou a uzeninou |
|
1. |
100 g |
Čufty v rajské omáčce, těstoviny |
2. |
250 g |
Kuře pečené na zelenině, rýže |
3. |
300 g |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Uzená s čočkou a bramborem |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na tymiánu, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Uzená krkovička vařená, hrachová kaše, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se třemi druhy sýra, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Zelná polévka bílá s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Vepřový závitek na smetaně, rýže |
2. |
130 g |
Vepřové maso pečené, dušená mrkev, brambor |
3. |
300 g |
Zeleninové rizoto, sýr, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažené rybí file, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Vajíčkový salát se šunkou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou určenyk přímé spotřebě bez skladování. |