5.3. - 9.3.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 5.3. – 9.3. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na slanině, rýže |
2. |
100 g |
Soukenický řízek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou , pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Gulášová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec s pepřovou omáčkou, těstoviny |
2. |
250 g |
Kuřecí stehno na žampionech, rýže |
3. |
300 g |
Nudle s mákem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Květáková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec ,houskový knedlík |
2. |
300g |
Torteliny se sýrovou omáčkou |
3. |
300 g |
Rýžový salát se šunkou a vejci, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec speciál, houskový knedlík ( anglická slanina, rajčata, papriky, žampiony) |
2. |
130 g |
Drůbeží rizoto s hráškem, sýr, okurka |
3. |
150 g |
Salám v těstíčku, bramborová kaše, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na slanině, rýže |
2. |
130 g |
Živáňská jehla, brambor, tatarka ( krkovička, brambory, cibule, slanina) |
3. |
300 g |
Salát s krabích tyček, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |