5.9. - 9.9.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 5.9. – 9.9. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Drůbeží sekaná, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se sýrem a vejcem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kulajda |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na česneku, těstoviny |
2. |
130 g |
Vepřové výpečky, houskový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Květáková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na divoko, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Opečená klobása, šoulet, chléb okurka |
3. |
300 g |
Rýžový salát s vejcem a tuňákem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Čočková s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Vepřový závitek na smetaně, rýže |
2. |
300 g |
Špagety s anglickou slaninou a rajčaty, sýr |
3. |
130 g |
Smažený celer, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Uzenářský guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Restovaná vepřová játra, rýže |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s párkem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |