7.1. - 11.1.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 7.1. – 11.1. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
140 g |
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kulajda |
|
1. |
130 g |
Vepřová plec na houbách, rýže |
2. |
100 g |
Bramborové nočky s kuřecím masem a špenátem |
3. |
400 g |
Rýžový nákyp s ovocem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Špenátová |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130g |
Vepřové maso pečené, fazole na kyselo, brambor |
3. |
300 g |
Čočkový salát s uzeným masem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Čočková s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Pražská hovězí pečeně, rýže |
2. |
100 g |
Pečená krkovička, houskový knedlík, zelí |
3. |
400 g |
Těstoviny zapečené po staročesku, mrkvový salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Pytlácký guláš, těstoviny |
2. |
100 g |
Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se šunkou a vejcem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |