7.11. - 11.11.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 7.11. – 11.11. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Cikánská vepřová plec, rýže |
2. |
100 g |
Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Debrecínská vepřová plec, těstoviny |
2. |
300 g |
Rizoto z vepřového masa, sýr, okurka |
3. |
300 g |
Švestkové knedlíky, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Pórková |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na žampionech, rýže |
2. |
200g |
Makarony se sýrovou omáčkou a žampiony (hrášek,žampiony, rajčata, kuř.maso) |
3. |
300 g |
Ovocný salát, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Kuře na způsob bažanta, rýže |
3. |
200 g |
Zapečené brambory s kuřecím masem a nivou, červená řepa |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Pytlácký guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čínská kuřecí směs, rýže |
3. |
300 g |
Krabí salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |