7.3. - 11.3.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 7.3. – 11.3. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Řecké koule, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se šunkou a sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s fazolemi a bramborem |
|
1. |
100 g |
Námořnické maso, rýže |
2. |
300 g |
Gnocci s anglickou slaninou a kyselím zelím |
3. |
4 ks |
Koblihy, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Čočková s uzeninou a paprikou |
|
1. |
100 g |
Vepřová srdce na smetaně, houskový knedlík |
2. |
300g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem, červená řepa |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a žampiony, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Zeleninová s ovesnými vločkami |
|
1. |
100 g |
Guláš z hájovny, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Rybí file s tomatovou omáčkou, brambor |
3. |
300 g |
Rizoto s kuřecím masem, zeleninou a žampiony, sýr okurka |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Uzená polévka s bramborem a kroupami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso s pepřovou omáčkou, těstoviny |
2. |
130 g |
Špekové knedlíky, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Mexický těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |