8.11. - 12.11.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 8.11. - 12.11. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Debrecínská vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Čevapčiči ,brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Drštková |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na pivu, těstoviny |
2. |
300 g |
Gnocci s anglickou slaninou a kyselím zelím |
3. |
300 g |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Fazolová s paprikou |
|
1. |
100 g |
Fořtovská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, červená řepa |
3. |
300 g |
Jemný kuřecí salát s čínským zelím a celerem,pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Guláš z vepřových srdcí, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Kuře na způsob bažanta, brambor |
3. |
300 g |
Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s nudlemi |
|
1. |
100g |
Myslivecká hovězí pečeně, houskový knedlík |
2. |
200g |
Smažené rybí file, bramborová kaše, kompot |
3. |
300g |
Těstovinový salát s párkem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 50 84 48 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |