28.3. - 1.4.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 28.3. – 1.4. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený karbanátek, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská |
|
1. |
100 g |
Švédská vepřová plec, rýže |
2. |
300 g |
Fazolový guláš starého rančera, chléb |
3. |
300 g |
Nudlový nákyp s tvarohem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Vepřová játra na slanině, rýže |
2. |
120 g |
Rybí file na žampionech, brambor |
3. |
300 g |
Rajčatový salát s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Lašská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čočka na kyselo, uzené maso, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Debrecínský guláš, houskový knedlík |
2. |
200 g |
Vepřové ražniči, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový saláte šunkou a sýrem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |