19.9. - 23.9.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 19.9. – 23.9. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Jindřichohradecká vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Soukenický řízek, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Hrachová s opečeným chlebem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na žampionech, těstoviny |
2. |
130 g |
Párkový bůček, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Švestkové knedlíky,tvaroh, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Hovězí tokáň, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Jitrnicový prejt, brambor, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Italská |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se smetanovou omáčkou, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Ryzoto s kuřecím masem a bretaňskou zeleninou, sýr, okurka |
3. |
130 g |
Kapustový nákyp, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí polévka s rýží |
|
1. |
100 g |
Debrecínský guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený hermelín, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se třemi druhy sýra, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou určenyk přímé spotřebě bez skladování. |