1.3. - 5.3.2010                                                                tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK  1.3. - 5.3. 2010

  

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s drobením
   1.
100 g
Cikánská vepřová plec, rýže
   2.
100 g
Čevapčiči, brambor, tatarka         
   3.
300 g
Krabí salát, pečivo, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Květáková s vejcem
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík
   2.
100 g
Opečená klobása, hrachová kaše, chléb, okurka
   3.
400 g
Krupicová kaše, kakao

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Hovězí s kapáním
   1.
100 g
Námořnické maso, rýže
   2.
100 g
Rybí file na zelenině, brambor
   3.
300 g
Těstovinový se zeleninou a kuřecím masem, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Čočková s párkem
   1.
100 g
Vepřová plec na pivě, těstoviny
   2.
200 g
Smažené žampiony, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Nudlový nákyp, kompot

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Uzená s rýží
   1.
100g
Ledvinky po uhersku, rýže
   2.
100g
Cmunda po Kaplicku
   3.
300g
Zeleninový salát se sýrem a vejcem, pečivo

 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel: 603 508 448          E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz
 
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
 
http://www.hotovajidla.unas.cz
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ