8.3. - 12.3.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 8.3. - 12.3. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Kuřecí plátek s ananasem, brambor |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s mozarelou, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná polévka s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s ovocem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hovězí se smaženým hráškem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na paprice, těstoviny |
2. |
100 g |
Čínská kuřecí směs, rýže |
3. |
300 g |
Vajíčkový salát, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Fazolová polévka |
|
1. |
100 g |
Šumavská hovězí pečeně, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Kuře pečené na žampionech, rýže |
3. |
300 g |
Kapustový nákyp, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100g |
Guláš z vepřových srdcí, houskový knedlík, |
2. |
100g |
Gnocci s kuřecím masem, žampiony a rajčaty |
3. |
300g |
Těstovinový s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |