12.3. - 16.3.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 12.3. – 16.3. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, Koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Fazolová s paprikou a uzeninou |
|
1. |
100 g |
Šumavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Špagety po boloňsku, sýr |
3. |
300 g |
Jahodové knedlíky, tvaroh, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Azu po tatarsku, rýže ( kyselé okurky, kečup ) |
2. |
130 g |
Uzená krkovička vařená, bramborový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se třemi druhy sýra , pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Vepřový závitek na smetaně, rýže |
2. |
130 g |
Vepřové maso pečené, fazolové lusky na kyselo, brambor |
3. |
300 g |
Zeleninové lečo s klobásou, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Guláš Pražského drožkáře, houskový knedlík(hov.maso,vepř.maso,párek) |
2. |
130 g |
Smažená vepřová játra, brambor, tatarka |
3. |
300 g |
Vajíčkový salát se šunkou , pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |