12.3. - 16.3.2012                                       tisk

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK   12.3. – 16.3. 2012
 
                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s těstovinovou rýží
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, Koprová omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka
   3.
300 g
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
 

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Fazolová s paprikou a uzeninou
   1.
100 g
Šumavská vepřová plec, houskový knedlík
   2.
250 g
Špagety po boloňsku, sýr
   3.
300 g
Jahodové knedlíky, tvaroh, kakao
 

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Celerová
   1.
100 g
Azu po tatarsku, rýže  ( kyselé okurky, kečup )
   2.
130 g
Uzená krkovička vařená, bramborový knedlík, zelí
   3.
300 g
Těstovinový salát se třemi druhy sýra , pečivo
 

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Zeleninová s krupkami
   1.
100 g
Vepřový závitek na smetaně, rýže
   2.
130 g
Vepřové maso pečené, fazolové lusky na kyselo, brambor
   3.
300 g
Zeleninové lečo s klobásou, chléb
 

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hovězí s játrovou rýží
   1.
100 g
Guláš Pražského drožkáře, houskový knedlík(hov.maso,vepř.maso,párek)
   2.
130 g
Smažená vepřová játra, brambor, tatarka
   3.
300 g
 Vajíčkový salát se šunkou , pečivo
 

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  777 500 006          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
https://www.hotovajidlaunas.webnode.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou
určeny k přímé spotřebě bez skladování.