13.2. - 17.2.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 13.2. – 17.2. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Řecké koule, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát se sýrem a vejcem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Bramborová |
|
1. |
100 g |
Plzeňská vepřová plec, těstoviny |
2. |
130 g |
Restovaná kuřecí játra, rýže |
3. |
300 g |
Jablkové knedlíčky, tvaroh, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kapustová s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300g |
Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr |
3. |
300 g |
Salát z krabích tyček s ananasem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Uzená s bramborem a čočkou |
|
1. |
100 g |
Znojemská vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Husarská roláda, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Zapečené šunkofleky s uzeným masem, okurka |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí se smaženým hráškem |
|
1. |
100 g |
Ukrutný guláš, houskový knedlík ( zakysaná smetana, lečo, párek ) |
2. |
130 g |
Kuřecí směs s ananasem a kari kořením, rýže |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |