2.4. - 6.4.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 2.4. – 6.4. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Řecké koule, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Kulajda |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na paprice, těstoviny |
2. |
130 g |
Makarony s kuřecím masem, hráškem a sýrovou omáčkou |
3. |
300 g |
Jablková žemlovka, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Pórková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130g |
Opečená klobása, čočka na kyselo, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Rajčatový salát s uzeninou, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřové ledvinky na cibulce, rýže |
2. |
130 g |
Vepřový bůček pečený na černém pivu, bramborový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny s bretaňskou zeleninou a žampiony, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s mušličkami |
|
1. |
100 g |
Hovězí tokáň, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čínská kuřecí směs, rýže |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |