29.4. - 3.5.2013 tisk
			Výroba a rozvoz hotových jídel | 
		
			JÍDELNÍ LÍSTEK 29.4. – 3.5. 2013 | 
		
			PONDĚLÍ | 
		||
			Polévka: | 
			
			Hovězí polévka s rýží a hráškem | 
		|
			1. | 
			
			100 g | 
			
			Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík | 
		
			2. | 
			
			130 g | 
			
			Kapustový karbanátek, bramborová kaše, červená řepa | 
		
			3. | 
			
			300 g | 
			
			Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo | 
		
			ÚTERÝ | 
		||
			Polévka: | 
			
			Zeleninová s krupkami | 
		|
			1. | 
			
			100 g | 
			
			Znojemská vepřová plec, rýže | 
		
			2. | 
			
			400 g | 
			
			Mexické fazole, chléb | 
		
			3. | 
			
			350 g | 
			
			Rýžový nákyp s ovocem, bílá káva | 
		
			STŘEDA | 
		||
			Polévka: | 
			
			 | 
		|
			1. | 
			
			100 g | 
			
			 | 
		
			2. | 
			
			250g | 
			
			Státní svátek | 
		
			3. | 
			
			300 g | 
			
			 | 
		
			ČTVRTEK | 
		||
			Polévka: | 
			
			Květáková | 
		|
			1. | 
			
			100 g | 
			
			Restovaná vepřová játra, rýže | 
		
			2. | 
			
			300 g | 
			
			Špagety po Boloňsku, sýr | 
		
			3. | 
			
			300 g | 
			
			Kapustový nákyp, brambor | 
		
			PÁTEK | 
		||
			Polévka: | 
			
			Dršťková | 
		|
			1. | 
			
			100 g | 
			
			Hovězí guláš, houskový knedlík | 
		
			2. | 
			
			120 g | 
			
			Smažené rybí file, brambor, salát | 
		
			3. | 
			
			300 g | 
			
			Párkový salát, pečivo | 
		
			Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. | 
		
			Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz | 
		
			OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤNavštivte nás také v pohostinství Stříbřec v srdci cyklistických tras na Třeboňskuhttps://hospodastribrec.webnode.czPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |