8.4. - 12.4.2013                                     tisk

 Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 8.4. – 12.4. 2013

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí polévka s rýží a kukuřicí
   1.
100 g
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík
   2.
130 g
Holandský řízek, bramborová kaše, okurka
   3.
300 g
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo

 

                                      ÚTERÝ
Polévka:
Frankfurtská s párkem
   1.
100 g
Námořnické maso, rýže
   2.
130 g
Vepřová plec pečená, bramborový knedlík, špenát
   3.
300 g
Buchtičky s vanilkovým krémem, čaj

 

                                      STŘEDA
Polévka:
Pórková s vejcem
   1.
100 g
Vepřová plec na divoko, houskový knedlík
   2.
100g
Azu po Tatarsku, rýže
   3.
300 g
Salát z červeného zelí, pečivo

 

                                     ČTVRTEK
Polévka:
Drůbková s rýží
   1.
100 g
Kuřecí stehno po Valticku, těstoviny
   2.
300 g
Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr
   3.
400 g
Dušená kapusta s uzeninou, brambor

 

                                      PÁTEK
Polévka:
Hrstková
   1.
100 g
Mexický guláš, houskový knedlík
   2.
130 g
Vepřové nudličky s nivou a pórkem, rýže
   3.
300 g
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo

 

Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  777 500 006          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF    737 675 111   POUZE DO 13 HODIN
https://www.hotovkysimek.webnode.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Navštivte nás také v pohostinství Stříbřec v srdci cyklistických tras na Třeboňsku
https://hospodastribrec.webnode.cz
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů
jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.