8.4. - 12.4.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 8.4. – 12.4. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí polévka s rýží a kukuřicí |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Holandský řízek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská s párkem |
|
1. |
100 g |
Námořnické maso, rýže |
2. |
130 g |
Vepřová plec pečená, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Buchtičky s vanilkovým krémem, čaj |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Pórková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na divoko, houskový knedlík |
2. |
100g |
Azu po Tatarsku, rýže |
3. |
300 g |
Salát z červeného zelí, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Kuřecí stehno po Valticku, těstoviny |
2. |
300 g |
Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr |
3. |
400 g |
Dušená kapusta s uzeninou, brambor |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hrstková |
|
1. |
100 g |
Mexický guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřové nudličky s nivou a pórkem, rýže |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤNavštivte nás také v pohostinství Stříbřec v srdci cyklistických tras na Třeboňskuhttps://hospodastribrec.webnode.czPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |