4.3. - 8.3.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 4.3. – 8.3. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na houbách, rýže |
2. |
200 g |
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Gulášová |
|
1. |
100 g |
Myslivecká vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Mexické fazole, chléb |
3. |
300 g |
Krupicová kaše, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Znojemská hovězí pečeně, rýže |
2. |
130g |
Pečený bůček, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Salát s čínského zelí, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hrachová s párkem |
|
1. |
100 g |
Fořtovská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
400 g |
Zapečené těstoviny po staročesku, salát |
3. |
300 g |
Květákový nákyp, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Vepřový závitek na smetaně, rýže |
2. |
250 g |
Kuře pečené na zelenině, brambor |
3. |
300 g |
Krabí salát, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovkysimek.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |