2.1. - 4.1.2013 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 2.1 – 4.1. 2013 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
|
|
1. |
100 g |
|
2. |
130 g |
Od 21. 12. 2012 do1.1 2013 dovolená |
3. |
300 g |
|
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
|
|
1. |
100 g |
|
2. |
300 g |
|
3. |
300 g |
|
STŘEDA |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Čertovo uzené, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Špagety s kuřecím masem a rajčaty, sýr |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Celerová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se smetanovou omáčkou, rýže |
2. |
130 g |
Vepřová plec po selsku, bramborový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Salám v těstíčku, bramborová kaše, okurka |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s kapáním |
|
1. |
100 g |
Šumavská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřový špíz, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |