tisk
16.7. - 20.7.2012
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 16.7. – 20.7. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, koprová omáčka, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Mletý řízek s hermelínem, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový s mozarelou , pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zelná s klobásou |
|
1. |
100 g |
Domažlické ragů, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Restovaná vepřová játra, rýže |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s ovocem ,kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Luštěninová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na pivě, těstoviny |
2. |
100g |
Vepřové maso pečené, dušená mrkev, brambor |
3. |
300 g |
Ovocný salát, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kmínová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se šunkou a žampiony, houskový knedlík |
2. |
250 g |
Kuře pečené na žampionech, rýže |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Uzenářský guláš, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Smažený řízek, brambor, salát |
3. |
300 g |
Rýžový salát s vejcem a tuňákem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |