6.2. - 10.2.2012                                        tisk

 

Výroba a rozvoz hotových jídel

JÍDELNÍ LÍSTEK 6.2. – 10.2. 2012

 

                                     PONDĚLÍ
Polévka:
Hovězí s těstovinovou rýží
   1.
100 g
Hovězí maso na žampionech, rýže
   2.
130 g
Drůbeží sekaná, bramborová kaše, okurka
   3.
300 g
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo
 
 
                                      ÚTERÝ
Polévka:
Gulášová
   1.
100 g
Vepřová plec se šunkou a žampiony, houskový knedlík
   2.
300 g
Halušky s anglickou slaninou a kyselím zelím
   3.
300 g
Rýžový nákyp s ovocem, bílá káva
 
 
                                      STŘEDA
Polévka:
Hovězí s játrovou rýží
   1.
100 g
Debrecínská vepřová plec, těstoviny
   2.
300g
Rizoto s kuřecím masem a bretaňskou zeleninou, sýr,červená řepa
   3.
300 g
Rýžový salát se šunkou a vejci, pečivo
 
 
                                     ČTVRTEK
Polévka:
Kuřecí s rýží
   1.
100 g
Kuřecí stehno po lašsku, houskový knedlík ( smetana, žampiony, kopr )
   2.
300 g
Zapečené těstoviny se šunkou a žampiony, zelný salát s řepou
   3.
300 g
Dušená kapusta s uzeninou, brambor
 
 
                                      PÁTEK
Polévka:
Drštková
   1.
100 g
Farmářský guláš, houskový knedlík  ( pórek, houby, mrkev )
   2.
130 g
Zapečená vepřové žebírko, brambor, salát
   3.
300 g
Mexický těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo
 
 
 
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu.
Kontakt majitel:  777 500 006          E-mail :  hotovajidlaunas@seznam.cz
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF.          737 675 111          POUZE DO 13 HODIN
https://www.hotovajidlaunas.webnode.cz
PŘEJEME DOBROU CHUŤ
 
Poučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do j
ídlonosičů jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.