6.2. - 10.2.2012 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 6.2. – 10.2. 2012 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na žampionech, rýže |
2. |
130 g |
Drůbeží sekaná, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Gulášová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec se šunkou a žampiony, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Halušky s anglickou slaninou a kyselím zelím |
3. |
300 g |
Rýžový nákyp s ovocem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hovězí s játrovou rýží |
|
1. |
100 g |
Debrecínská vepřová plec, těstoviny |
2. |
300g |
Rizoto s kuřecím masem a bretaňskou zeleninou, sýr,červená řepa |
3. |
300 g |
Rýžový salát se šunkou a vejci, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s rýží |
|
1. |
100 g |
Kuřecí stehno po lašsku, houskový knedlík ( smetana, žampiony, kopr ) |
2. |
300 g |
Zapečené těstoviny se šunkou a žampiony, zelný salát s řepou |
3. |
300 g |
Dušená kapusta s uzeninou, brambor |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Drštková |
|
1. |
100 g |
Farmářský guláš, houskový knedlík ( pórek, houby, mrkev ) |
2. |
130 g |
Zapečená vepřové žebírko, brambor, salát |
3. |
300 g |
Mexický těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |